compare_arrows0

Garanție și Retur

Garanția produselor
Pentru toate produsele vândute și livrate de către alebo.ro beneficiezi de certificate de garanție conform legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor.

Termenul de valabilitate al produselor este de 24 luni de la data emiteri facturi.

Produsele marcate cu eticheta ”Garanție pe Viață” beneficiază de garanție nelimitată până la desigilare și 12 luni după desigilare. Verificarea desigilării se face prin listarea unui raport de printare în care este specificată data primei pagini listate cu respectivul cartuș.

Nu fac obiectul garanției, consumabilele stocate în condiții necorespunzătoare (temperatură, umiditate), cele instalate necorespunzător sau în alte echipamente decât cele pentru care sunt destinate, cele utilizate împreună cu alte materiale consumabile necorespunzătoare, cele manipulate necorespunzător (lovite, zgâriate, expunere directă la lumina solară, la lichide, etc.) cât și cele ce au suferit modificări fizice (reumplere).
Garanția nu se aplică și nu este valabilă pentru cartușele epuizate de conținut (cerneală sau toner).

Returul produselor
Condiții generale care se aplică tuturor produselor:

Indiferent de motiv poți returna produsele în termen de 14 zile calendaristice din momentul în care ți-au fost livrate de curier, fie ca ești persoană fizică sau juridică. 
 
Toate produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate sau care au fost deteriorate de către tine: urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt însoțite de toate accesoriile.
 
Trebuie să returnezi produsele în ambalajul original, însoțite de etichetele inițiale, intacte, certificatul de garanție dacă a fost emis și toate documentele cu care ți-au fost livrate.
Nu poți returna consumabile care au fost desigilate. În anumite situații se pot accepta pentru retur și produse care au fost desigilate, dar pentru acestea se achită de către cumpărător o taxa de reambalare în valoare de 15 lei.
 
Dacă produsele pe care ți le-am livrat au fost însoțite de eventuale cadouri, când returnezi produsele trebuie să returnezi și cadourile.

Costul de transport pentru retur este de 20 lei și este suportat de către beneficiar(cumpărător).

Solicitarea unui retur se face printr-un email trimis pe adresa contact@alebo.ro