compare_arrows0

Metode de Plată

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard).
Dacă ați ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plați.
 - Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)
se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.
 - "3-D Secure" asigură în primul rând ca nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată,
la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.
Important de știut! - Pentru plațile prin card bancar nu este perceput nici un comision!
 
Online în rate egale fără dobândă prin card de cumpărături.
După ce veți introduce numărul de card în pagina procesatorului de plăți, sistemul va detecta automat dacă este un card eligibil pentru plata în rate, la una din bancile agreate de către magazin și va afișa o listă de unde puteți alege numărul de rate dorit.


Prin card de credit emis de Banca Transilvania  (Programul Star BT)
Acum e mai ușor să-ți cumperi tot ce îți dorești cu cardul STAR de la Banca Transilvania.
Ți-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poți să plătești in RATE fără dobândă.

Sunt incluse în programul STAR Card cardurile de cumparaturi: STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic și BT Flying Blue Premium.
Dacă nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplică aici și plățile online devin mai simple ca oricând:
rate fără dobândă 
perioada de grație de până la 56 de zile
comision zero la toate cumpărăturile
plăți sigure pe internet
Intră pe www.starbt.ro și află toate avantajele programului STAR.
0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice rețea națională, fixă sau mobilă
*8028  Apelabil din orice rețea națională, fixă și mobilă
0264.594.337  Apelabil din orice rețea, inclusiv internațional
 
Prin card de credit emis de BRD Finance
Uită de timpul petrecut în trafic și de aglomerația din magazine ! Prin cardurile BRD Finance planurile prind viață direct din confortul casei tale, cu doar un click :
-        alegi produsele dorite
-        alegi opțiunea de plată  potrivită  nevoilor tale și platești rapid și în deplină siguranță : 
a)     plată cu perioadă de grație de până la 47 de zile :  0% dobândă pe parcursul perioadei de grație,  0% comision pentru tranzacția efectuată.
b)     plata în rate cu 0% dobândă, alegând durata de rambursare potrivită bugetului tău și beneficiind de 0% comision pentru tranzacția efectuată.
Consultă detalii complete despre cardurile BRD Finance participante și opțiunile de plată, precum și exemple reprezentative de rambursare, pe www.brdfinance.ro.


Prin card de credit emis de Alpha Bank
“Opțiunea de plată în rate cu 0% dobândă prin cardul tău de credit de la Alpha Bank (AlphaCard Visa Credit, AlphaCard Visa Gold și Alpha MasterCard Credit)
Acest serviciu oferit de Alpha Bank permite deținătorilor de carduri de credit în lei emise de bancă să beneficieze de o soluție de plată în rate flexibilă pentru bunurile/serviciile achiziționate cu cardurile de credit de la comercianții afiliați acestui serviciu.
Confortabil - Tot ce trebuie să faci este să selectezi numărul de rate în care dorești să rambursezi contravaloarea comenzii. Tranzacția se va efectua în numărul de rate ales de tine exact la momentul efectuarii plății;
Convenabil - Pentru a beneficia de 0% dobandă, trebuie să plătești lunar rata aferentă, egală cu costul bunurilor împarțit la numărul de luni ales pentru plată. Dacă sunt efectuate și alte tipuri de tranzacții, este necesară plata în întregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobândă 0%;
Flexibil - Poți alege plata în rate ori de cate ori dorești în limita liniei de credit aferentă cardului tău. Pe măsura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tău de card;
Accesibil - Ești liber să folosești oricând plata în rate în orice magazin partener; ai libertatea să alegi numărul de rate care ți se potrivește cel mai bine;
Transparent - Extrasul de cont de card emis lunar îți va arăta de fiecare dată ce rată trebuie să plătești pentru luna curentă și sumă ratelor viitoare rămase de plătit.
 

Prin card de credit emis de First Bank - ”Cumpărături în rate oriunde în lume”. 

Plata la livrare - Comanda va fi procesată și expediată în cel mai scurt timp, iar plata se va face la curier în momentul livrări.
Ordin de plată - Comanda va fi expediată după realizarea plații.
Prin plată se înțelege procedeul de transfer de fonduri, realizat prin intermediul băncilor, dintr-un cont în altul, utilizând instrumente specifice din dispoziția debitorului (cumpărătorului), în favoarea creditorului (vânzătorului).
SC ALEBO SELF PRINT SRL
CUI: 33942098
Banca: TRANSILVANIA
IBAN: RO79BTRLRONCRT0410490401