compare_arrows0

Livrarea Produselor

Cum se livrează produsele?
Livrarea se face doar prin curierat rapid.

Cât costă livrarea?
Costul livrării este suportat de către selfprint.ro pentru comenzile de peste 200 Lei. Pentru comenzile mai mici de 200 Lei, costul livrării este 18 Lei în București, respectiv 20 Lei în restul localităților prin Fan Courier. Pentru anumite localități se poate percepe o taxă suplimentară în cazul în care nu este în apropierea niciunui sediu de curierat. Comanda nu va fi expediată fără să fiți notificat cu privire la acest lucru dacă este cazul.

Ce tipuri de livrare sunt disponibile?

standard
Standard (Cont Colector)

Livrarea expedierii într-un termen mediu de 24 de ore din momentul preluării.

red
Red code

Serviciul Red Code presupune livrarea până în ora 10:00 a zilei următoare ridicării expedierii.

express
Express loco

Serviciul Express Loco presupune livrarea expedierii în aceeași zi și este disponibil în Bucuresti și Ilfov în variantele 1h, 2h, 4h și 6h.


Express Loco 1h și Express Loco 2h: sunt disponibile pentru adrese de preluare și livrare din București. Ora maximă de înregistrare a unei comenzi pentru livrare în aceeași zi în București este 15:00, iar pentru Ilfov ora 12:00. Livrarea se face în maximum 2 ore din momentul înregistrării comenzii.


Express Loco 4h și Express Loco 6h: sunt disponibile pentru adrese de preluare și livrare din București și Ilfov (localitățile imediat apropiate liniei de centură). PROGRAM: Ora maximă de înregistrare a unei comenzi pentru livrare în aceeași zi este 14:00 pentru Express Loco 4h, respectiv 12:00 pentru Express Loco 6h. Livrarea se face în maximum 4 ore sau 6 ore din momentul înregistrării comenzii. În intervalul 15:30-16:00 serviciul disponibil va fi doar Express Loco 2h, după ora 16:00 existând posibilitatea direcționării către alt serviciu FAN Courier, cum ar fi:  Red Code și Standard.


Există posibilitatea de a nu se asigura serviciul Express Loco, cu obligația de a informa clientul despre acest fapt, în următoarele condiții:

  • condiții meteorologice nefavorabile, independente de voința companiei, cum ar fi, dar fără a se limita la: ceață, viscol, înzăpeziri, ploi abundente, inundații, cod galben, cod portocaliu, cod roșu, polei pe partea carosabilă, drumuri închise și/ sau impracticabile etc.;
  • număr mare de comenzi înregistrate și aflate în operare;
  • volum mare de comenzi în raport cu dotarea logistică existentă, din cauza unor situații deosebite sau perioade de an aglomerate, cum ar fi, dar fără a se limita la: Crăciun, Revelion, Paște, 1 si 8 martie etc.


Atenție! Acordul clientului la lansarea comenzii, în condițiile anterior menționate echivalează cu acceptarea de către acesta a riscului de neexecutare a serviciului Express Loco așa cum este acesta descris.

În cât timp îmi vor fi livrate produsele pe care le-am comandat?
În funcție de perioada din an, durata de livrare poate varia de la o zi până la 5 zile.
În general, 90% din comenzile înregistrate pe site-ul selfprint.ro până la ora 15:00, se livrează în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se face prin curierat rapid iar în momentul în care comanda este expediată vei primi o notificare automată pe adresa ta de e-mail.