compare_arrows0

Dreptul de a fi Uitat

Folosește această opțiune dacă dorești să ștergi toate datele personale de la noi de pe site. Această acțiune va duce la ștergerea contului tău și nu vei mai putea plasa comenzi sau accesa istoricul acestora.

Adresa mea de e-mail

Cum funcționează?

Vei primi pe e-mail un link. Acesarea acestuia va șterge toate datele personale pe care le stocăm pentru tine. Dacă ceva nu poate fi șters, va fi anonimizat. Link-ul va fi activ 2 ore.