compare_arrows0
  • Brand Premium SUA
În Stoc
Chip pentru Drum Canon CRG049 Capacitate 12000 de Pagini brand Static SUA
Chip pentru Drum Canon CRG049 Capacitate 12000 de Pagini brand Static SUA
  • favorite_border
  • compare_arrows

Chip pentru Drum Canon CRG049 Capacitate 12000 de Pagini brand Static SUA


star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
0 opinii
79 Lei
chat
remove_circle_outlineadd_circle_outline

Chipul pentru unitatea drum CRG-049 compatibilă cu echipamentele Canon LBP113 LBP112 MF113 MF112, conține informații specifice unui cilindru nou ce sunt transmise echipamentului pentru o funcționare corectă. Totodată are și rol de contor. Acest chip este produs de Static Control SUA și este un produs Premium, 100% NOU cu certificare ISO ce garantează numărul de pagini listate, spre deosebire de chipurile ”ieftine” din comerț care de fapt sunt chipuri deja folosite și ”resetate” și care au o rată foarte mare de eroare.

Brandul Static Control Components este lider global în industrie și este prezent încă de la început. Înființat în 1987 în Carolina de Nord, SUA, Static Control dezvoltă și produce consumabile atât pentru echipamentele inkjet cât și pentru cele toner. Toate consumabilele PREMIUM din piață au cel puțin o componentă produsă de Static.

Simplu spus, consumabilele produse de Static Control Components SUA sunt cea mai bună alegere, având un nivel de calitate de neegalat.

Produse înrudite

  • Calitate Premium
more_vertUnitate de cilindru compatibila Canon CRG049 Premium Negru 12000 de Pagini
119 Lei

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Mai multe detalii
Unitate de cilindru compatibila Canon CRG049 Premium Negru 12000 de Paginiclose

Unitatea de cilindru Canon CRG-049 este un produs realizat in totalitate din componente noi de calitate premium. Spre deosebire de unitatile ”ieftine” din comert, aceasta nu contine elemente recuperate din unitati deja folosite. Unitatea de cilindru Canon CRG-049 include chip nou si banda sigiliu, este ambalata in punga de protectie si burduf, iar ambalajul exterior este din carton care ..